VENEZIA SLEEN

VENEZIA SLEEN Ristorante italiano

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 585 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Venezia Sleen. Meer weten? Ontdek meer

22 sep 2022 om 19:48 Niet wat ik gewend ben ,zag er slordig uit vlees te hard gebakken . Te duur voor wat ik nu gehad heb jammer.zonde van het geld
21 sep 2022 om 22:38 Niet te eten
19 sep 2022 om 19:46 Prima
18 sep 2022 om 22:49 Was echt heerlijk.
16 sep 2022 om 18:43 Bezorging was traag
11 sep 2022 om 19:50 Zondag, dus dan wacht je wat langer. Niet erg, want het was HEERLIJK! Lamsshoarma met gebakken aardappeltjes en een knapperige verse salade. Vaak zijn de salades al wat minder en wat verkleurd als je iets bestelt. Maar dit was vers gemaakt. Fijn!
9 sep 2022 om 18:52 Levering was wat laat, maar de pizza 's waren heerlijk, knapperige bodem en goede topping.
29 aug 2022 om 9:32 Pizza was erg vochtig en niet super warm meer, smaak was op zich goed. De andere pizza, special carbonara pizza , miste zijn kruiden helaas.
21 aug 2022 om 8:38 Pizza prosciutto is altijd een goed idee! Vooral met daarnaast nog de aardappelschijfjes en knoflooksaus
17 aug 2022 om 20:46 Erg goed
10 aug 2022 om 20:42 Toppie Het duurt even maar dan heb je heerlijk eten op de camping bezorgd
29 jul 2022 om 22:21 Snel bezorgd op ons vakantie adres! Aardige bezorger en goede pizza