VENEZIA SLEEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 608 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Venezia Sleen. Meer weten? Ontdek meer

3 feb 2023 om 19:24 Ik had spaghetti bolognese besteld en bij vermeld zonder kaas.helaas was het met kaas geleverd.ik heb gebeld en moet zeggen supersnel opgelost.nieuwe geleverd gekregen zonder kaas en snel.dank daarvoor venezia!
30 jan 2023 om 19:47 Super en snel bezorgd zelfs 10 min eerder dan ik had aan gegeven. Goed warm eten. Hier erg tevreden
29 jan 2023 om 12:24 Bestelling geplaatst, 1,5 uur gewacht en het eten was koud...
26 jan 2023 om 21:50 Karig gedaan met het vlees op de kapsalon . Zure sla onderin
22 jan 2023 om 19:35 Heerlijk en goede kwaliteit!
17 jan 2023 om 20:19 Spareribs hot besteld. Slechte kwaliteit en niet lekker! Niet ontvliest, droog, taai, veel vette oneetbare stukken, ronduit flauw, zeer matig en niet alles gemarineerd. Kortom weggegooid geld. Aardappeltjes waren veel en goed. Salade was goed.
30 dec 2022 om 18:45 Privies volgens schema en lekker.
27 dec 2022 om 20:54 Heeft prima gesmaakt!
27 dec 2022 om 0:38 Erg lekker en snel bezorgd!
28 nov 2022 om 15:23 Verkeerde pasta, geen aardappelschijfjes. Geld retour gehad. Lasagne was smaakloos, kant en klaar uut de winkel smaakt beter. Spagetti smaakloos en verkeerde pasta. Al met al gewoon erg slecht en erg duur. Eenmalig.
27 nov 2022 om 20:26 Tsjonge jonge, wat duurde dat lang zeg! Gewoon weg geen woorden voor hoe lang dit duurde. Volgende keer maar door de regen fietsen en ophalen, scheelt al gauw een half uur. En qua eten, niet echt spectaculair.
22 nov 2022 om 22:47 Niet bestellen! Wij hadden beide de donner luxe, Helaas de hele avond buikpijn gehad. Bezorger was vriendelijk en op tijd! We hebben nog gebeld om te melden dat het eten niet goed was. Werden we afgesnauwd