VENEZIA SLEEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 682 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Venezia Sleen. Meer weten? Ontdek meer

3 feb 2024 om 22:03 Goede kwaliteit eten en service
25 jan 2024 om 18:33 Eten is heerlijk we bestellen hier vaak maar de levering duurde 80min! Onze zoon kon hierdoor niet naar z’n afspraak
20 jan 2024 om 19:21 Uitgebreide menukaart, heerlijk eten, vriendelijke bezorger, alleen een uur later dan gepland (wel een telefoontje gehad), wat jammer was voor de kindertjes. Kwaliteit eten is top en voor herhaling vatbaar.
19 jan 2024 om 19:32 De pizza ‘s waren lekker. We hebben ze zelf opgehaald. Met 20 minuten waren ze klaar.
18 jan 2024 om 21:34 Eten smaakte goed maar niet heel warm. Bezorging is te vroeg, waren net op tijd thuis
18 jan 2024 om 7:27 Super !! Eten is heerlijk, een aanrader!!
6 jan 2024 om 7:44 Gisteren om 23 uur besteld vanaf landal park. Levering was snel. Belde van te voren waar ik moest zijn zodat we elkaar troffen. En kwamen ook op tijd. Het eten: donor kabab was echt heerlijk. Vlees los verpakt tov broodje. Pizza was ook heerlijk!
28 dec 2023 om 18:06 Super lekkere pizza’s en ze waren optijd ! Heerlijk gegeten hier bestellen we zeker nog een keer !
25 dec 2023 om 19:28 Waardeloos de bezorger kwam niet eens aan de deur maar belde me op en liet me naar de parkeerplaats 50m verderop komen. Het eten was op zijn hoogst matig, enorm klef en zompig. Bij de kapsalon was de "salade" 90% ui en een plakje tomaat
23 dec 2023 om 2:43 Betrouwbaar en altijd goed!
9 dec 2023 om 19:44 Eten was hartstikke goed. Werd gelukkig iets eerder bezorgd dan werd aangegeven.
3 dec 2023 om 9:27 Strak op tijd geleverd door de vriendelijke bezorger. Het eten nog lekker warm en de pizza's royaal en goed belegd. Zelf wel eens lekkerdere pizza's gehad maar voor deze prijs + thuisbezorgd niks aan op te merken. Een aanrader voor de volgende keer.