VENEZIA SLEEN

VENEZIA SLEEN Ristorante italiano

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 551 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Venezia Sleen. Meer weten? Ontdek meer

8 mei 2022 om 19:32 De pizza vond ik niet heel lekker maar dat is smaken verschillend, ik vond wel erg fijn dat het mooi op tijd was.
5 mei 2022 om 3:02 Pas na anderhalf uur ons eten gekregen en eten waar opmerking bij stond om iets niet bij het gerecht toe te voegen is ook niet naar gekeken blijkbaar.het zat helaas wel door het gerecht waardoor het niet gegeten kon worden.erg jammer dit.
3 mei 2022 om 23:03 Het eten was heerlijk, maar de bezoegtijd was te lang
2 mei 2022 om 0:02 eten was bijna koud, bijbesteld drinken niet gekregen, lamsshoarma schotel was niet van lamsvlees (wel duurder) maar van varkensvlees
22 apr 2022 om 6:36 Eten werd op tijd bezorgd en was goed
10 apr 2022 om 8:06 Bezorging was dik in orde. De pizza shoarma was lekker, maar helaas vielen de pizza's enorm tegen. Het deeg was zacht en zompig, ook de randen. Weinig smaakvol en vet. Dit gold ook voor de pasta carbonara die we bestelden.
5 apr 2022 om 21:36 Prima was 1e keer in ons nieuwe huis we hebben heerlijk gegeten tijdens onze verhuizing! Bedankt!!
4 apr 2022 om 21:23 Lekkere pizza en super snelle levering
20 mrt 2022 om 22:44 Na foutje in de bezorging, super snel opgelost en heel vriendelijk te woord gestaan
13 mrt 2022 om 23:52 Heerlijk eten en goed warm
30 jan 2022 om 1:14 Communicatie via thuisbezorgd niet optimaal. Wachttijd is sowieso lang, maar thuisbezorgd geeft minstens een kwartier - half uur langer aan totdat de bestelling is aangekomen. Zo sta je als afnemer wel voor verrassingen als de bezorger eerder komt.
23 jan 2022 om 20:30 Helaas was bijna niks gaar is waardoor het echt niet lekker was. We hebben onze buikjes elders gevuld. Het was best duur voor hetgeen wat we dus kregen.: