VENEZIA SLEEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 694 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Venezia Sleen. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2024 om 10:20 Slecht! Paar keer bestelt omdat het eten oké is maar altijd zijn ze te laat. Hun record staat nu op een uur te laat met eten. En als je belt komen ze met een smoes. Erg jammer!
13 mei 2024 om 22:32 Het was heerlijk eten. Ondanks de afstand was het nog goed warm. Het is zeker voor herhaling vatbaar
27 apr 2024 om 21:21 Netjes op tijd en zoals altijd heerlijke spareribs
25 apr 2024 om 20:06 Ik vroeg minder kaas op pizza en hebben ze netjes gedaan bedankt daarvoor!!
7 apr 2024 om 20:00 Lang moeten wachten en kreeg pas bericht toen ik zelf contact op nam. Bestelling was ook niet geheel compleet
22 mrt 2024 om 20:23 Lekkere pizza's en kapsalon. Snel klaar
21 mrt 2024 om 22:54 Was weer goed net als altyd en genoeg
15 mrt 2024 om 8:23 Vriendelijke bezorgster, eten was mooi optijd, echter waren de spareribs niet lekker, ze waren zo ontzettend taai dat we ze hebben moeten weggooien
2 mrt 2024 om 22:06 Ruim op tijd van Sleen naar Dalen Erg vriendelijk Eten was goede temperatuur En de spareribs waren goddelijk Salade knapperig vers Heerlijke aardappelschijfjes Hier ga ik meer bestellen
3 feb 2024 om 22:03 Goede kwaliteit eten en service
25 jan 2024 om 18:33 Eten is heerlijk we bestellen hier vaak maar de levering duurde 80min! Onze zoon kon hierdoor niet naar z’n afspraak
20 jan 2024 om 19:21 Uitgebreide menukaart, heerlijk eten, vriendelijke bezorger, alleen een uur later dan gepland (wel een telefoontje gehad), wat jammer was voor de kindertjes. Kwaliteit eten is top en voor herhaling vatbaar.